Tarieven loodgieter

De tarieven van een loodgieter verschillen. Een kleine ondernemer zal andere tarieven hanteren dan iemand die voor een groot bedrijf werkt. Ook is de afstand tussen jouw huis en het bedrijf van belang. Je betaalt namelijk ook voorrijkosten. De tarieven die een loodgieter berekent is afhankelijk van wat er precies uitgevoerd gaat worden bij jouw thuis of op de zaak. Daarnaast bestaan de tarieven uit een aantal onderdelen; zoals het loon per uur, de BTW, de voorrijkosten en kosten voor onderdelen. Een loodgieter berekent zo een €40 euro tot €70 euro per uur voor de diensten.

Voorrijkosten

Afhankelijk van het aantal kilometers zal een loodgieter ook een tarief voor de voorrijkosten vragen. Dit kan een vast bedrag zijn per regio, bijvoorbeeld €15 euro als je in een straal van 20 km woont. Of een kilometer prijs met een starttarief. Bijvoorbeeld €5 euro plus €0.75 euro per kilometer.

Totaalprijs

Het is verstandig om altijd te vragen naar de totaalprijs. Wat zijn dus de kosten van alles inclusief? Alleen op die manier is het namelijk mogelijk om de prijzen te vergelijken. Omdat je zoveel keuze hebt is het altijd verstandig om dit te doen. Zo betaal je namelijk niet te veel voor je loodgieter.

Waarom lokale monteurs benaderen?

> Lokale monteurs hebben een snellere reactietijd
> Kleine (familie)bedrijven leveren vaak extra service
> Zorgeloos gebruik maken van de CV-ketel met een abonnement

Kom daarom vrijblijvend in contact met CV installateurs in jouw regio en vergelijk offertes. Gratis en vrijblijvend.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.