Design radiatoren

Als je kiest voor nieuwe radiatoren dan kun je natuurlijk voor de standaard RAL gekleurde (witte) radiatoren kiezen. Het is echter ook mogelijk om voor een van de mooie design radiatoren te kiezen. Zeker als je de design radiatoren aan de muur gaat plaatsen is het natuurlijk een stuk fraaier.

Wat kosten design radiatoren?

Als je voor een design radiator wilt kiezen dan is het natuurlijk slim om te weten wat de kosten zijn. Het is daarom slim om bij verschillende partijen een offerte op te vragen. Hierbij moet je letten op de kosten van de radiator zelf en ook op de kosten van het installeren van de design radiator.

De kosten van de installatie

De kosten om design radiatoren te installeren kunnen wat hoger zijn. Soms is het namelijk nodig om de aansluitingen en de waterleidingen te verleggen. Hiermee zijn natuurlijk extra kosten gemoeid. Als alles echter gelijk blijft, dan zullen de kosten niet afwijken van de normale kosten.

Ontdek de mogelijkheden

Het is goed om de verschillende mogelijkheden te kennen. Hoe meer opties je hebt en kunt vergelijken, hoe beter je een goede keuze kunt maken voor een van de juiste design radiatoren. Het is daarom slim om meerdere offertes op te vragen voor het installeren en om jezelf goed te oriƫnteren welke soorten design radiatoren er zijn.

Waarom lokale monteurs benaderen?

> Lokale monteurs hebben een snellere reactietijd
> Kleine (familie)bedrijven leveren vaak extra service
> Zorgeloos gebruik maken van de CV-ketel met een abonnement

Kom daarom vrijblijvend in contact met CV installateurs in jouw regio en vergelijk offertes. Gratis en vrijblijvend.