Loodgieter onderhoud

Loodgieters zijn niet alleen belangrijk om de riolering en de waterleidingen in een huis aan te leggen. Het is ook belangrijk dat ze je helpen bij onderhoud. Je wilt net als je auto de centrale verwarming goed onderhouden om er volop van te genieten en om niet midden in de winter in de kou te komen zitten. Het is belangrijk om naast een goede plaatsing ook te kiezen voor het juiste onderhoud. Een loodgieter kan je hier uitstekend bij helpen.

Voorkom verstoppingen en lekkages met onderhoud

Naast het onderhoud van de centrale verwarming is het ook goed om een loodgieter in te schakelen bij het onderhoud van je afvoerleidingen naar de riool en ook op lekkages van je waterleidingen. Vooral op plaatsen als in de keuken bij de keukenafvoer en het doucheputje in de badkamer kunnen er problemen ontstaan. Zo kent de loodgieter nog meerdere plaatsen in de woning om onderhoud uit te voeren.

De juiste apparatuur

Het grote voordeel van een loodgieter is dat hij beschikt over de juiste apparatuur. Een loodgieter heeft naast de juiste apparatuur ook nog eens volop kennis om zo het onderhoud vakkundig uit te voeren.

Een onderhoudsabonnement

Het is bij veel loodgieters mogelijk om een onderhoudsabonnement af te sluiten. Dit kunt je voor verschillende zaken doen. De centrale verwarming en ook lekkages kun je in zo een abonnement opnemen. Hierdoor heb je een vast aanspreekpunt en een vaste partner om aan te kloppen voor al je loodgieter zaken.

Waarom lokale monteurs benaderen?

> Lokale monteurs hebben een snellere reactietijd
> Kleine (familie)bedrijven leveren vaak extra service
> Zorgeloos gebruik maken van de CV-ketel met een abonnement

Kom daarom vrijblijvend in contact met CV installateurs in jouw regio en vergelijk offertes. Gratis en vrijblijvend.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.