Loodgieter gasleiding

Een loodgieter kan naast het aanleggen van de waterleidingen en het riool en de verwarmingsinstallatie je ook helpen bij het aanleggen en repareren van de gasleiding. Het plaatsen van een gasleiding is heel precies werk en het moet natuurlijk goed gebeuren. Gas is brandbaar en kan volop schade aanrichten in een huis. Het is daarom goed om dit door een vakman te laten doen, zodat je er volledig op kunt vertrouwen dat alles goed gaat. Een loodgieter is een vakman om dit voor je te doen. Met de juiste tools en met zijn jarenlange ervaring komen ook jouw gasleidingen op een veilige manier in je woning te liggen.

Toch zelf doen?

Het is natuurlijk sterk af te raden om zelf met de gasleidingen aan het werk te gaan. Doe dit niet en laat dit werk over aan een loodgieter gasleiding. Je hebt niet zo heel veel gasleidingen in je huis liggen en de kosten zullen hierdoor beperkt blijven. Het is daarom verstandiger om wat geld te besteden aan iemand die de gasleidingen veilig in je huis kan leggen. Zo kun je met een goed gevoel lekker slapen en volop genieten van een goede nachtrust. Je hoeft niet bang te zijn dat je een gasleiding hoort sissen.

Wat kost een loodgieter?

Je kunt een loodgieter al inhuren vanaf €40 euro per uur. In de regel is het uurtarief van een loodgieter tussen de €40 euro en de €70 euro per uur. Zo heb je en grove indicatie van de kosten. Het is echter beter om vooraf een prijsafspraak te maken met de loodgieter.

Waarom lokale monteurs benaderen?

> Lokale monteurs hebben een snellere reactietijd
> Kleine (familie)bedrijven leveren vaak extra service
> Zorgeloos gebruik maken van de CV-ketel met een abonnement

Kom daarom vrijblijvend in contact met CV installateurs in jouw regio en vergelijk offertes. Gratis en vrijblijvend.

Een huishouden of bedrijf kan tot 20% op de aanschafkosten van een CV ketel besparen door offertes op te vragen en deze vervolgens te vergelijken.